Respiració Conscient

RespiracioÉs un tipus de respiració que connecta la inspiració amb l’espiració, sense pauses entre mig. L’energia flueix sense aturar-se, creant un cercle dinàmic de respiració / energia. L’aire s’agafa de la part baixa de l’abdomen i fa l’èmfasi a la zona del pit. D’aquesta manera es neteja el que han bloquejat els sentiments. També ens revela els bloquejos que hi ha. La Respiració Conscient Connectada es fa servir de diverses maneres durant una sessió de Teràpia Integrativa. S’incorpora de manera tranquil·la i relaxada durant els treballs de PNL, Gestalt, Rebirthing o altres. Al final de la sessió, el client s’estira a respirar entre 20 i 60 minuts i se li van marcant diversos ritmes de respiració. Així s’aconsegueix integrar el treball fet durant la sessió.

La Respiració Conscient Connectada afecta els nostres quatre camps energètics:

  • Físic: Relaxa el cos eliminant tensions físiques. Poden aparèixer sensacions de formigueig i engarrotament, que si es traspassen ens condueixen a un estat de relaxació i pau interior.
  • Mental: Elimina tensions mentals, relaxa la ment. Facilita el camí per a situar-se al present. Desconnecta la ment, cosa que ens porta a ser més objectius en les nostres decisions. Ens aporta estats de pau i serenitat.
  • Emocional: Desperta i integra processos. Mentre es respira pot sorgir qualsevol resposta emocional (plors, crits, rialles…). Si se segueix respirant, s’alliberen aquestes emocions. La persona es relaxa i els nusos energètics creats per aquella emoció es desfan. Respirant de manera connectada es poden activar memòries antigues, records i traumes. En seguir respirant s’integren. El camp energètic canvia. No podem solucionar un problema des del nivell on es va crear. Hem de pujar de nivell. Ho aconseguim amb la Respiració Connectada.
  • Espiritual: Porta a ser més conscient de la respiració interior i de la font espiritual que tenim dintre. La Respiració Conscient Connectada és una manera d’accedir allà on habita el teu veritable Ésser. Et recorda qui ets i per què ets aquí.
Coneix “La Ruta del tesoro”a La fira de la Terra de Girona
Presentació del llibre "La ruta del tesoro, el camino hacia una vida en plenitud"1 Mai 2022
Avui
Podeu trobar aquesta obra a editorialconsciente.com
Contacte
659 976 521
Horari d'atenció telefónica:
9:00 a 21:00
terapiaintegrativa@hotmail.es
A %d bloguers els agrada això: