Rebirthing

Neixement1El Rebirthing o Renaixement parteix de la base que en néixer experimentem el primer trauma que ens acompanya tota la vida. Experimentem dolor, por, solitud, fred…

El Rebirthing se sustenta en dos pilars: la Respiració Conscient i el Pensament Creatiu més un enfocament especial en el Guió Natal. Veiem-los amb més detall:

  • La Respiració Conscient: Es tracta del mateix tipus de respiració que s’utilitza per a integrar els processos de Teràpia Integrativa (veure Respiració Conscient Connectada). La diferència rau en l’objectiu d’aquesta respiració. Des del Rebirthing es pretén que la persona accedeixi als records inconscients del moment del naixement, que revisqui aquest primer trauma perquè, en seguir respirant, pugui integrar-lo i així despendre’s de creences, temors i diversos dolors que poguessin aparèixer en aquell moment. La persona se sent realment renascuda i importants canvis a la vida comencen a aparèixer des d’aquell moment.
  • El Pensament Creatiu: El que pensem i/o creiem crea la nostra vida. Els pensaments sempre creen resultats. Allò en què penses creix. El que vivim és el resultat de les nostres creences; per tant, si volem canviar la nostra realitat hem de canviar les nostres creences. L’univers diu SÍ a tot el que afirmem, sigui bo o dolent. Darrera els nostres pensaments conscients s’amaguen els pensaments inconscients, que conformen les creences que dirigeixen la nostra vida. Des del Rebirthing podem accedir a aquests pensaments inconscients i transformar-los en altres més positius que ens condueixin als nostres objectius.
  • El Guió Natal: En deixar l’ambient segur de l’úter experimentem per primer cop la por, el patiment, el desconegut. Això ens deixa una gran empremta. Aquí rau la nostra por al desconegut. La gran majoria de persones s’atemoreixen davant qualsevol canvi important a la vida. El trauma natal (Guió Natal) el componen 5 etapes: La preconcepció, la concepció, la gestació, el part i l’adaptació i primer any de vida. En aquestes etapes ens veiem fortament afectats pels pensaments, sentiments i estat de salut dels nostres pares, especialment la mare. Apareix una creença nucli, anomenada Mentida Personal, que regirà la nostra vida fins al moment en què ens en fem conscients i la transformem. En aquesta part el Rebirthing es complementa magníficament amb la PNL, ja que ambdues tècniques ens poden portar de manera molt eficaç a canviar aquesta Mentida Personal per una nova creença potenciadora que ens porti a l’èxit en qualsevol àmbit (personal, relacional, laboral, social, de salut…).

A part de la respiració, les altres eines del Rebirthing són les afirmacions, el perdó, visualitzacions i el ‘mapa del tresor’.

Coneix “La Ruta del tesoro”a La fira de la Terra de Girona
Presentació del llibre "La ruta del tesoro, el camino hacia una vida en plenitud"1 Mai 2022
Avui
Podeu trobar aquesta obra a editorialconsciente.com
Contacte
659 976 521
Horari d'atenció telefónica:
9:00 a 21:00
terapiaintegrativa@hotmail.es
A %d bloguers els agrada això: