Sobre mi

Marta PrimsEm dic Marta Prims Terradas i sóc terapeuta titulada en Teràpia Integrativa i Respiració Conscient, Master Practitioner i Trainer en PNL i diplomada en Tècniques de Relaxació i Creixement Personal. Dono sessions de teràpia, xerrades i tallers de creixement personal a la zona de Granollers – La Roca del Vallès.

Vaig néixer a Granollers l’any 1971. Després d’una primera etapa professional dedicada a la il·lustració i el disseny, l’any 2002 vaig decidir fer un gir per a dedicar-me al que realment m’apassionava: el camp de les teràpies complementàries, enfocant-me en mètodes terapèutics que em permetessin acompanyar altres persones a assolir estats de salut, harmonia i benestar.

Em vaig formar en Tècniques de Relaxació i Creixement Personal a l’EFTC (Escuela de Formación en Terapias Complementarias, Madrid) i al CEYSI (Centro-Escuela de Yoga y Salud Integral, Vigo). Des de l’any 2005 dono classes de relaxació individuals i en grup.

La meva passió per l’autoconeixement i el benestar de les persones em va portar l’any 2010 a formar-me com a terapeuta a Meta Escola d’Autoconeixement a Barcelona (centre reconegut per la UB). Vaig obtenir el títol en Teràpia Integrativa i Respiració Conscient, i el títols de Practitioner en PNL i Coaching amb PNL. Posteriorment vaig obtenir el títol de Master Practitioner en PNL (tots ells reconeguts per l’AEPNL, Asociación Española de PNL).

El meu objectiu

Em dedico a acompanyar les persones a comprendre, acceptar i resoldre els seus problemes a través de sessions individuals de Teràpia Integrativa. Si tens problemes o bloquejos en qualsevol àmbit de la teva vida que no et permeten viure en harmonia i plenitud, treballarem junts/es perquè puguis aconseguir el teu objectiu. El meu compromís és el de compartir amb sinceritat i humilitat el meu aprenentatge.

Com ho faig?

Atenent les teves necessitats al meu propi despatx a la zona de Granollers – La Roca del Vallès.

Col·laborant amb diversos centres de Granollers, La Roca i Barcelona.

Impartint xerrades i tallers sobre eines terapèutiques i creixement personal.

Publicant regularment articles amb consells terapèutics a ‘La Revista del Vallès’.

Col·laborant com a assistent del professorat a Meta Escola d’Autoconeixement.

Per a poder obtenir canvis a la vida, cal començar per canviar un mateix. T’acompanyo a revisar els teus pensaments, emocions, comportaments, capacitats, creences, valors, objectius i accions, i, si cal, transformar-los, perquè puguis aconseguir el que desitges a la vida.

%d bloggers like this: