Sobre mi

Marta PrimsEm dic Marta Prims Terradas i sóc terapeuta titulada en Teràpia Integrativa i Respiració Conscient, Master Practitioner i Trainer en PNL i diplomada en Tècniques de Relaxació i Creixement Personal. Dono sessions de teràpia, xerrades i tallers de creixement personal a la zona de Granollers – La Roca del Vallès.

Vaig néixer a Granollers l’any 1971. Després d’una primera etapa professional dedicada a la il·lustració i el disseny, l’any 2002 vaig decidir fer un gir per a dedicar-me al que realment m’apassionava: el camp de les teràpies complementàries, enfocant-me en mètodes terapèutics que em permetessin acompanyar altres persones a assolir estats de salut, harmonia i benestar.

Em vaig formar en Tècniques de Relaxació i Creixement Personal a l’EFTC (Escuela de Formación en Terapias Complementarias, Madrid) i al CEYSI (Centro-Escuela de Yoga y Salud Integral, Vigo). Des de l’any 2005 dono classes de relaxació individuals i en grup.

La meva passió per l’autoconeixement i el benestar de les persones em va portar l’any 2010 a formar-me com a terapeuta a Meta Escola d’Autoconeixement a Barcelona (centre reconegut per la UB). Vaig obtenir el títol en Teràpia Integrativa i Respiració Conscient, i el títols de Practitioner en PNL i Coaching amb PNL. Posteriorment vaig obtenir el títol de Master Practitioner en PNL (tots ells reconeguts per l’AEPNL, Asociación Española de PNL).

El meu objectiu

Em dedico a acompanyar les persones a comprendre, acceptar i resoldre els seus problemes a través de sessions individuals de Teràpia Integrativa. Si tens problemes o bloquejos en qualsevol àmbit de la teva vida que no et permeten viure en harmonia i plenitud, treballarem junts/es perquè puguis aconseguir el teu objectiu. El meu compromís és el de compartir amb sinceritat i humilitat el meu aprenentatge.

Com ho faig?

Atenent les teves necessitats al meu propi despatx a la zona de Granollers – La Roca del Vallès.

Col·laborant amb diversos centres de Granollers, La Roca i Barcelona.

Impartint xerrades i tallers sobre eines terapèutiques i creixement personal.

Publicant regularment articles amb consells terapèutics a ‘La Revista del Vallès’.

Col·laborant com a assistent del professorat a Meta Escola d’Autoconeixement.

Per a poder obtenir canvis a la vida, cal començar per canviar un mateix. T’acompanyo a revisar els teus pensaments, emocions, comportaments, capacitats, creences, valors, objectius i accions, i, si cal, transformar-los, perquè puguis aconseguir el que desitges a la vida.

Coneix “La Ruta del tesoro”a La fira de la Terra de Girona
Presentació del llibre "La ruta del tesoro, el camino hacia una vida en plenitud"1 Mai 2022
Avui
Podeu trobar aquesta obra a editorialconsciente.com
Contacte
659 976 521
Horari d'atenció telefónica:
9:00 a 21:00
terapiaintegrativa@hotmail.es
A %d bloguers els agrada això: