Notícies

INICI DEL NOU CICLE DE CONFERÈNCIES 2018

Al gener d’enguany vaig iniciar un nou cicle de conferències en diverses escoles del Vallès Oriental. A data d’avui, he visitat l’Escola Sant Sadurní de Montornès, l’Escola Joan Maragall de Mollet del Vallès, l’Escola Vila-Parietes en Parets del Vallès i l’Escola Jaume Balmes en Sant Feliu de Codines. En tots els casos el tema de la xerrada va ser “Com gestionar les emocions dels nostres fills”. Va haver molt bona acollida del tema, havent de destacar l’àmplia participació dels pares a Mollet. Podeu consultar les noves conferències previstes a https://terapiaintegrativa.cat/esdeveniments-2/propers-esdeveniments/

SEGUEIX EL CICLE DE CONFERÈNCIES “COM POTENCIAR L’AUTOESTIMA DELS NOSTRES FILLS”

Després de la visita a l’Escola Trentapasses de Vilalba Sasserra el passat 15 de gener de 2016, el cicle de conferències sobre l’autoestima infantil va seguir cap a La Llagosta. Va ser el divendres 22 de gener a les 16:45h a l’Escola Les Planes. De la Llagosta vaig passar a visitar novament Montornès del Vallès, aquesta vegada a l’Escola Sant Sadurní, el dimecres 3 de febrer a les 20.00h. El cicle va seguir cap a Granollers, a l’Escola Ponent, el 12 de febrer a les 15:00h. La setmana següent, el dimecres 17 de febrer a les 20.00h, vaig visitar els veïns dels granollerins, oferint la conferència a l’Escola Guerau de Liost de Les Franqueses del Vallès. Uns dies després, el divendres 4 de març a les 17:00h, em vaig desplaçar a Gualba, a l’Escola Eugeni d’Ors. El dimecres 16 de març a les 20.00h, vaig ser a la sala d’actes de Biblioteca de l’Ametlla del Vallès impartint l’esmentada conferència organitzada per l’Escola Bertí. Cal fer especial esment de la bona assistència que hi va haver en aquest acte tot i els factor a potencialment en contra d’aquell dia: una intensa pluja i… partit del Barça! El cicle de conferències va continuar cap a l’Escola Lliçà de Lliçà d’Amunt, el dijous 31 d’abril a les 19.00H. Uns dies més tard, el 6 d’abril a les 20.00 vaig dirigir-me cap a l’Escola Can Periquet a Palau-Solità i Plegamans. La següent conferència va ser a l’altra punta del Vallès, a Sant Celoni, a l’Escola Tordera. La trobada va ser el dimecres 13 d’abril a les 20.00h. I novament travessant el Vallès d’un extrem a l’altre, vaig vistar l’Escola La Popa a Castellcir. Va ser el dijous 21 d’abril a les 20.00h. El dijous 12 de maig a les 20.00h, vaig retornar cap a Granollers, on vaig impartir l’última xerrada del cicle 2016 a l’Escola Cervetó. En tots els casos l’assistència de públic va ser molt notable i com ve sent habitualment la xerrada va tenir molt bona acollida per part de tots els pares.

NOVA TEMPORADA DE LA CONFERÈNCIA “COM POTENCIAR L’AUTOESTIMA DELS NOSTRES FILLS”

Aquest curs escolar 2015-16 segueixo visitant escoles del Vallès Oriental impartint la conferència “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills”. La primera d’aquesta temporada va ser el divendres 27 de Novembre a les 16:45 a l’Escola El pont trencat de Sta. Maria de Palautordera. Uns dies més tard, tornava novament a aquesta localitat als peus del Montseny. Aquesta vegada va ser el dimecres dia 2 de desembre a les 20h a l’Escola Matagalls. Després de Palautordera la següent visita va ser a Vilalba Saserra, a l’Escola Trentapasses, el passat divendres 15 de gener a les 17h. En tots els casos la xerrada va tenir molt bona acollida pels assistents, allargant la trobada amb preguntes i interessants aportacions per part dels pares. Especialment amè va ser el debat que es va donar a l’Escola Trentapasses, on hi va haver molt bon quòrum i es va allargar bastant el torn de preguntes i intervencions. Per consultar properes dates fes click aquí.

MONTORNÈS, GRANOLLERS, MOLLET I MARTORELLES TANQUEN ENGUANY EL CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE L’AUTOESTIMA INFANTIL

Les darreres conferències d’aquest curs sobre “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills” varen tenir lloc en diverses poblacions del Vallès. El dia 26 de març vaig estar a l’Escola Palau d’Ametlla de Montornès del Vallès. Durant el mes d’abril vaig visitar tres escoles: El dijous 16 va ser l’Escola Jardí de Granollers, els divendres 17 l’Escola Can Besora de Mollet del Vallès i el divendres 24 l’Escola Simeó Rabassa de Martorelles. El cicle es va tancar a Mollet del Vallès, el divendres 8 de maig a l’Escola Sant Jordi. En totes les xerrades hi va haver molt bona acollida per part dels pares i mares i en molts dels casos es varen superar les expectatives d’assistència. En molts dels centres l’integrés dels pares per la matèria va propiciar preguntes i debats molt interessants.

Més informació

CONFERÈNCIA SOBRE L’AUTOESTIMA DELS NOSTRES FILLS A SANT FOST

Novament les expectatives d’assistència varen ser superades en la següent conferència sobre “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills”. Va tenir lloc a Sant Fost de Campsentelles, a l’Escola El Roure, el passat dimarts 24 de març. Després de la xerrada hi va haver molt bona participació de mares i pares al torn de preguntes, fet que va propiciar un interessant debat.

Més informació

EL CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE L’AUTOESTIMA INFANTIL SEGUEIX A LA GARRIGA

Segueix la bona acollida de la conferència “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills”. Aquesta vegada va tenir lloc a l’Escola Tagamanent de La Garriga dijous dia 19 de març a les 21h. Tot i ser una escola de només una línia, va haver una molt bona assistència de pares i mares, i novament van ser superades les expectatives de l’Ampa, organitzadora de l’esdeveniment. Tot i que la proporció de mares que assisteixen a l’acte és sempre molt superior a la de pares, a La Garriga, l’assistència de pares va ser del 16%, una de les més altes que he trobat en aquest tipus d’esdeveniments.

Més informació

NOVA CONFERÈNCIA SOBRE L’AUTOESTIMA DELS NENS A LA ROCA DEL VALLÈS

Mogent 1La següent conferència sobre “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills” va ser l’Escola Mogent de La Roca del Vallès el dimecres 18 de març a les 19:00. De totes les conferències que he realitzat sobre aquest tema, aquesta ha estat fina ara la que ha obtingut l’assistència més multitudinària, ja que més de cent persones es varen reunir a la sala polivalent d’aquesta escola per escoltar la xerrada. Hi va contribuir el fet que l’Ampa, organitzadora de l’esdeveniment, contractés monitors per tenir cura dels nens mentre durava l’acte. Vull agrair a l’Associació de mares i pares la seva manera de gestionar l’acte i el gran interès que varen posar en la difusió d’aquest. Com és habitual en totes les escoles que he visitat, la conferència va tenir molt bona acollida entre els assistents.

Més informació

EL CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE L’AUTOESTIMA INFANTIL SEGUEIX A CARDEDEU

Confe Mil·lenariEl cicle de conferències sobre l’autoestima dels nens d’enguany, va seguir a la vila de Cardedeu, a l’Escola Mil·lenari. L’acte va tenir lloc el passat dimarts 10 de març a les 20:30. Una seixantena de persones es varen aplegar al vestíbul de l’escola per escoltar les idees i suggeriments que proposo en aquesta xerrada. La participació dels pares va superar novament les expectatives de l’Ampa, organitzadora de l’esdeveniment. La xerrada va tenir molt bona acollida entre els pares i mares i hi varen haver al final bones intervencions dels assistents que varen enriquir l’acte.

Més informació

NOVA CONFERÈNCIA SOBRE L’AUTOESTIMA DELS NOSTRES FILLS A PARETS DEL VALLES

Després de la bona acollida que va tenir en diverses escoles del Vallès Oriental durant el curs passat, el passat  dia 28 de novembre a les 17:00h. vaig impartir una nova xerrada sobre com potenciar l’autoestima dels nostres fills a l’Escola Vila Parietes de Parets del Vallès. Tal com va ser habitual en edicions anteriors, l’acte va tenir molt bona acollida entre els pares i mares d’aquests centre. Molts d’ells varen fer aportacions molt interessants i l’esdeveniment es va estendre en un intens debat. Aniré informant sobre noves edicions d’aquesta conferència.

Més informació

EL CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE COM POTENCIAR L’AUTOESTIMA DELS NOSTRES FILLS FINALITZA LA TEMPORADA A SANT FELIU DE CODINES

El passat divendres dia 23 de maig, va tenir lloc l’última de les conferències de la temporada dintre del cicle “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills”.  Va ser a Sant Feliu de Codines, a l’Escola Jaume Balmes, a les 17:30h. Com ha estat habitual durant tota la temporada, la xerrada va tenir molt bona acollida per parts dels assistents i va haver-hi força participación en el torn de preguntes. En total han estat disset conferències impartides per tot el Vallès Oriental des del passat novembre, on vaig impartir la conferència inicial a l’Escola La Torreta de La Roca del Vallès. En total hi han assistit uns sis-cents pares i mares de vint-i-una escoles diferents. Vull expressar el meu agraïment a les Ampes, equips directius i a tots els assistents, ja que son tots ells els que han fet que aquest cicle fos possible.

Més informació

EL CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE COM POTENCIAR L’AUTOESTIMA DELS NOSTRES FILLS SEGUEIX A BIGUES I RIELLS

Nou èxit de públic a la conferència dintre del cicle “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills”. Va ser a la biblioteca de l’Escola El colomer, de Bigues i Riells, el dijous 22 de maig a les 20 h. S’hi varen reunir gairebé quaranta persones, fet que va superar les expectatives d’assistència creades per  l’Ampa i la direcció de l’escola. Els pares varen estar força participatius al torn de preguntes i varen mostrar la satisfacció pel contingut de la xerrada i per la claredat de les explicacions.

Més informació

NOVA CONFERÈNCIA SOBRE L’AUTOESTIMA DELS NOSTRES FILLS A PARETS DEL VALLES

Acesco 1La següent edició de la conferència “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills” em va portar aquesta vegada a Parets del Vallès. L’acte va tenir lloc el divendres 15 de maig, a les 17:30 h, a la biblioteca de l’escola Acesco. Com ve essent habitual, el tema de la xerrada atrau un bon nombre de pares. Aquests es varen mostrar ben atents durant tot l’acte i varen manifestar la seva satisfacció al finalitzar.

Més informació

SEGUEIX EL CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE COM POTENCIAR L’AUTOESTIMA DELS NOSTRES FILLS A LA GARRIGA

La GarrigaLa nova conferència dintre del cicle “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills” va tenir lloc el dimarts 13 de maig a les 20:30 a l’Escola Giroi de La Garriga. Gairebé quaranta persones es varen reunir a la biblioteca d’aquest centre per escoltar la xerrada. Cal destacar l’alta disposició dels pares i mares a participar durant el torn de preguntes. Arran de les intervencions es va crear un debat que va portar a concloure l’acte a les onze de la nit. Diversos pares i mares varen manifestar la seva satisfacció pel contingut de la conferència.

Més informació

CONFERÈNCIA SOBRE L’AUTOESTIMA DELS NOSTRES FILLS A LES FRANQUESES DEL VALLÈS

Sanpera

Més de 40 pares i mares es varen reunir a l’Escola Sanpera i Torras de Les Franqueses del Vallès a escoltar una nova edició de la conferència “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills”. Va ser el divendres 6 de maig a les 20:00. Com ve essent habitual hi ha haver una bona participació dels pares en el torn de preguntes. Els  membres de l’Ampa varen amenitzar l’acte amb un refrigeri. Diversos pares varen mostrar obertament la seva satisfacció pel contingut de la xerrada.

Més informació

 NOVA CONFERÈNCIA SOBRE L’AUTOESTIMA DELS NOSTRES FILLS A LA ROCA DEL VALLÈS

pilarm1Nou èxit de públic a la conferència dintre del cicle “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills”. Va ser al Centre Cultural de La Roca del Vallès, el passat dijous dia 10 d’abril a les 20:30. S’hi varen reunir una cinquantena de persones, fet que va superar amb escreix les expectatives d’assistència creades per l’Ampa de l’Escola Pilar Mestres, organitzadora de l’acte. Els pares varen estar força participatius al torn de preguntes i varen mostrar la satisfacció pel contingut de la xerrada i per la claredat de les explicacions.

Més informació

SEGONA CONFERÈNCIA SOBRE L’AUTOESTIMA DELS NOSTRES FILLS A LLINARS DEL VALLÈS

La nova conferència dintre del cicle “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills” va ser el divendres 4 d’abril a les 16:30 a la biblioteca de l’Escola Salvador Sanromà de Llinars del Vallès. Hi va haver una bona assistència i participació tant de mares com pares. Al final aquests van destacar la utilitat de les pautes donades durant l’exposició.

Més informació

NOVA CONFERÈNCIA SOBRE L’AUTOESTIMA DELS NOSTRES FILLS A CALDES DE MONTBUI

La següent conferència dintre del cicle sobre la autoestima dels nens va tenir lloc el dijous 3 d’abril a l’Escola El calderí de Caldes de Montbui. Va ser a les 20:30 i aquesta vegada totes les participants varen ser mares. L’ambient distès que es va crear des del principi de l’exposició, va proporcionar una bona participació de les assistents durant bona part de la xerrada i un bon debat final. Tot i el desig de seguir intervenint, l’acte es va haver de finalitzar al exhaurir-se el temps que les membres de l’Ampa havien pactat amb la direcció de l’escola.

Més informació

SEGUEIX EL CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE COM POTENCIAR L’AUTOESTIMA DELS NOSTRES FILLS A SANTA EULÀLIA DE RONÇANA

Santa Eulalia 2VEURE VIDEO

La següent conferència dintre del cicle “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills” vaig impartir-la el passat divendres dia 28 de març a les 6 de la tarda a Santa Eulàlia de Ronçana, a la biblioteca municipal. Hi varen assistir una cinquantena de persones, entre pares de l’Escola Ronçana, l’Escola Sagrera i de la Llar d’infants. La televisió local es va acostar per enregistrar l’esdeveniment. Més informació

Santa Eulalia 5

SEGONA CONFERÈNCIA SOBRE L’AUTOESTIMA DELS NOSTRES FILLS A GRANOLLERS

La nova conferència dintre del cicle “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills” va ser el dijous 20 de març a les 8 del vespre a la biblioteca de l’Escola Salvador Espriu de Granollers. L’assistència va superar amb escreix les expectatives i hi va haver una molt alta participació tant de mares com de pares al torn final de preguntes. Les seves aportacions varen servir per il·lustrar amb molta claredat alguns dels aspectes explicats. Els membres de l’Ampa varen haver de donar per finalitzat l’acte per qüestió de temps passades les 10 de la nit. Els pares varen destacar la manera planera i entenedora de les explicacions durant la conferència, així com de les pautes concretes donades.

Més informació

CONFERÈNCIA SOBRE L’AUTOESTIMA DELS NOSTRES FILLS A LLINARS DEL VALLÈS

Mateu 1La següent conferència dintre del cicle “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills” va tenir lloc el divendres dia 14 de març a l’Escola Damià Mateu de Llinars del Vallès a les 16:30 de la tarda, un cop acabades dels classes. Mentre unes monitores tenien cura de les criatures a la zona del pati, els pares i mares varen desplaçar-se cap al gimnàs-sala polivalent, on va tenir lloc la xerrada. Les altes expectatives d’assistència novament es varen complir, ja que es varen reunir per escoltar la conferència una cinquantena de pares. Vull destacar l’alta participació dels pares i mares en el torn de preguntes i debat posterior a la xerrada. Alguns dels exemples concrets explicats, varen ser molt adients per il·lustrar el missatge de la conferència.

Més informació

NOVA CONFERÈNCIA SOBRE L’AUTOESTIMA DELS NOSTRES FILLS A CARDEDEU

La nova conferència dintre del cicle “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills” la vaig impartir el passat dijous 13 de març a l’Escola Can Manent, de Cardedeu a les 9 del vespre. Hi varen asistir unes quaranta persones, superant les expectatives plantejades.  La conferència va ser íntegrament gravada en vídeo. Va haver-hi una bona participació dels pares i mares durant el torn de preguntes.

Ram autoestima Ram de flors inspirant en el tema “Autoestima”.

Més informació

SEGUEIX EL CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE COM POTENCIAR L’AUTOESTIMA DELS NOSTRES FILLS A L’ESCOLA L’ESTEL DE GRANOLLERS

La següent conferència sobre l’autoestima infantil va ser el divendres 7 de març a les 5 de la tarda a l’escola concertada l’Estel, a Granollers. Va tenir lloc a la sala d’actes i va tenir un bon nombre d’assistents. Tot i que va començar havent una bona participació de pares i mares, aquesta vegada el torn de preguntes no es va poder allargar massa, ja que l’estona contractada pel monitoratge dels nens estava limitada. Les membres de l’Ampa varen amenitzar l’acte repartint galetes i beguda entre els assistents.

Més informació

NOVA CONFERÈNCIA SOBRE L’AUTOESTIMA DELS NENS A SANTA MARIA DE MARTORELLES

Martorelles 1La nova conferència dintre del cicle “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills” la vaig impartir el dimarts 25 de febrer a l’Escola Les mimoses, de Santa Maria de Martorelles a les 8 del vespre. Hi va haver un bon nivell d’audiència, i cal destacar la gran participació per part dels pares i mares. Aquest fet va propiciar un debat que es va allargar més enllà de les onze de la nit!

Més informació

EL CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE L’AUTOESTIMA DELS INFANTS SEGUEIX A CANOVELLES

El divendres 14 de febrer, vaig impartir la segona conferència dintre del cicle sobre “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills”, a l’Escola Joan Miró de Canovelles. Es va fer dintre l’horari escolar de 15:00 a 16:30. Les assistents, que varen estar molt participatives, fent preguntes i donant aportacions. Al no poder allargar la conferència més enllà de les 16:30, les membres de l’Ampa varen repartir café i pastes durant la xerrada, fet que va contribuir a amenitzar l’acte. (Més informació)

El mateix dia, al vespre, vaig impartir la mateixa conferència a l’Escola Jacint Verdaguer, també a Canovelles. Va ser a les 19:00 a la biblioteca. A causa d’aquest horari, aquesta vegada sí que es va poder obrir un torn de debat i preguntes al finalitzar l’exposició. (Més informació)

 

 EL CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE L’AUTOESTIMA DELS INFANTS S’INICIA A MOLLET DEL VALLÈS

Després de la bona acollida a l’Escola La Torreta, el passat divendres 7 de febrer, vaig iniciar a l’Escola Sant Vicenç de Mollet del Vallès el cicle de conferències sobre “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills”, que em portarà a recórrer diverses escoles del Vallès Oriental. Va haver una molt bona acollida per part dels pares i mares d’aquesta escola, ja que es van superar les previsions de públic. A causa de l’horari de la xerrada, de 15:00 a 16:30, mentre els nens feien classe, no va ser possible obrir un torn de preguntes i diàleg posterior amb els pares, tot i que alguns es varen acostar per manifestar algunes preocupacions a nivell personal.

Més informació

CONFERÈNCIA SOBRE L’AUTOESTIMA DELS NENS A L’ESCOLA LA TORRETA DE LA ROCA DEL VALLÈS

El passat divendres 22 de novembre, a les 17:00, vaig impartir la conferència titulada “Com potenciar l’autoestima dels nostres fills” a l’Escola La Torreta. L’acte va tenir una molt bona acollida per part dels pares i mares de l’escola. Es va establir un bon diàleg amb ells durant tota la xerrada i això va propiciar que hi hagués moltes preguntes i manifestació de dubtes. En acabar les membres de l’Ampa varen repartir cafè, sucs i pastes per a tots els assistents.

Més informació

IV EDICIÓ DE LA FIRA ECOGRA

Ecogra1

El passat cap de setmana del 31 de maig i 1 i 2 de juny de 2013, es va celebrar a Granollers una nova edició de la fira de l’ecologia i l’alternativa EcoGra. L’stand sobre Teràpia Integrativa no hi podia faltar! Dintre dels actes programats a la fira, el diumenge dia 2 vaig impartir una xerrada per explicar en què consisteix aquesta técnica.

Més informació

One comment on “Notícies
  1. […] El  proper divendres 22 de gener, al voltant de les 16:45h, l’AMPA de Les Planes us convida a una interessant conferència a càrrec de la psicoterapeuta Marta Prims Terradas. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Coneix “La Ruta del tesoro”a La fira de la Terra de Girona
Presentació del llibre "La ruta del tesoro, el camino hacia una vida en plenitud"1 Mai 2022
Avui
Podeu trobar aquesta obra a editorialconsciente.com
Contacte
659 976 521
Horari d'atenció telefónica:
9:00 a 21:00
terapiaintegrativa@hotmail.es
A %d bloguers els agrada això: